Altijd op de hoogte!

Mijn Remindly.nl
Vooropgestelde reminders
Geen zin om zelf alles in te vullen? Dat snappen we! Daarom hebben we een aantal standaard reminders bedacht. Deze kan je met 1 klik toevoegen aan je persoonlijk omgeving.
Reminder e-mail voor iedereen
Iedereen kan Remindly gratis gebruiken. Remindly kun je persoonlijk gebruiken of voor iemand anders. Remindly kent veel reminders die het leven een stuk makkelijker maken. Denk aan het aanvragen van een nieuw paspoort? Een teamoverleg, Je tandarts afspraak? Het bestellen van een cadeau, de APK-vervaldatum van je auto en nog meer veel. Deze handige reminders kun je met 1 klik op de knop direct toevoegen.

Nooit wat vergeten!
De reminders bij Remindly kunnen op elk gewenst moment worden ingesteld. Dit kan jaarlijks, maandelijks of per specifieke datum zijn. Je ontvangt van ons een e-mail indien de reminder bijna af gaat. In je persoonlijke account is het mogelijk om in stellen hoever van te voren je een reminder wilt ontvangen.

Afspraken plannen
Eenvoudig afspraken plannen was nog nooit zo eenvoudig. Afspraken zijn activiteiten die u in uw agenda toevoegd via ons gebruikvriendelijke systeem.

Gebruiksvriendelijk
Voeg zelf reminders toe en ontvang ze wanneer jij wilt.

Gratis in gebruik (voor altijd)
Handig hulpmiddel voor jong & oud
Gratis tips & tricks bij een reminder
Reminders delen, synchroniseren en meer
Overzichtlijke eigen agenda

Denk je aan de tandarts afspraak?
Moet je langs bij de opticien?
Moet je weer lenzen bestellen?
Moet je nog een cadeau bestellen?

Maandelijks kapper reminder?
Een vrijgezellenfeest met vrienden? Het terugbrengen van een boek?

We hebben ze allemaal! of maak er simpel zelf eentje aan!